Spill på sport – Et par triks for å vinne

Home / Spill på sport – Et par triks for å vinne

Spill på sport – Et par triks for å vinne

Jeg har alltid likt spill på sport bedre enn tradisjonelle kasinospill som stort sett baserer seg på ren flaks for å vinne. Du kan selvfølgelig si at man må ha flaks for å vinne når man driver med spill på sport, men når det er ekte, organiske idrettsutøvere man spiller på, føler man at man har litt bedre kontroll på resultatet. Hvis oddsen for å vinne er lav, er jo sjansen for å vinne høy, men bookmakere gjør ofte små feilvurderinger som gjør at man kan vinne mye med spill på sport.

Spill på sport med sikre odds

Det er kanskje kjedelig å satse på lave odds, men det er den sikreste måten, og hvis man spiller mye over tid, kan man tjene seg opp store beløp på lave odds-spill på sport. I fotballkamper der storlag spiller mot lokale helter, som i den norske fotballcupens første runde, eller i boksekamper der verdensmesteren slåss mot relativt ukjente fightere, kan du med ganske stor sikkerhet vinne litt om du er villig til å satse litt. Satser man 100.000 på en 1.10-odds og vinner har man jo tjent 10000 kroner, og det er jo ingen dårlig gevinst. Bare husk å aldri satse mer enn du har råd til å tape.

Spill på sport go hold øynene på målet

Kunnskap er selvfølgelig nøkkelen til å vinne på spill på sport. Et par tilfeller jeg har vunnet mye på, er når bookmakere ikke tar hensyn til høyde over havet. I Sør-Amerika har vi flere fotball-landslag som er helt i verdenstoppen, men både Brasil og Argentina spiller de fleste kampene på bakkenivå. Men, når de spiller mot andre søramerikanske landslag, kan det hende at kampene foregår flere tusen meter over havet. Selv om Ecuador kanskje ligger langt etter Brasil på FIFA-rankingen, er spillerne svært vant med å spille i hovedstaden Quito, der banen ligger nesten 3000 meter over havet.